You are hereDagboek V.O.C. Kieldrecht

Dagboek V.O.C. Kieldrecht


't Vogelkoerierke is geboren


VOC Kieldrecht heeft sinds kort een gloednieuw tijdschriftje: 't Vogelkoerierke. Alle leden krijgen dit tijdschriftje toegestuurd. Via 't Vogelkoerierke blijf je zo op de hoogte van de werking en van wat er reilt en zeilt in het opvangcentrum.

De eerste editie verschijnt in oktober; daarna verschijnt het elke drie maanden.

Wil je zelf ook 't Vogelkoerierke in je brievenbus, dan kan je voor slechts vijf euro lid worden van het opvangcentrum. Gewoon even een seintje geven aan Eddy of Denise of spring eens binnen in het opvangcentrum aan Kreek 52 in Kieldrecht.

 

 

 

 

 

 

Mijn eerste verslag

 

Het is eindelijk gelukt onze website is geboren. Wij liepen al lang met de gedachten rond om een website op te richten maar zelf konden wij dat niet, maar iedereen wide ons helpen maar er kwam maar niets van,tot wij opeens den Dirk tegen kwamen en wij dachten het is weeral vanzelfde maar dat was verkeerd gedacht , als je den Dirk echt kent dan weet je ook dat hij ervoor gaat. Wij hadden nooit gedacht dat er zo een proffesionele website ging worden . Dus Dirk als je dit leest langs deze weg willen wij je nog eens bedanken

 

Eddy & Denise

 

 

Maandag 16 maart:

 

Tijdens het snoeien van een haag vind men te Bazel een nestje jonge eekhoorns.

De "vinder" brengt deze over naar het opvangcentrum waar ze verder met de hand worden opgevoed.

 

 

 

 

foto boven: na 3 dagen zijn de eekhoorntjes hun flesje al goed gewoon.